Futbol

Es dispara el preu de la revenda per anar a Wembley i ja s'han denunciat robatoris d'entrades

Londres es prepara per acollir la final de la Champions. Barça i Manchester United buscaran coronar-se millor equip d'Europa, en un estadi, el de Wembley, amb moltíssima història per a tots dos. Perquè precisament tots dos conjunts van aconseguir la primera Copa d'Europa en aquest mític estadi. El ManU, el 1968, i el Barça, el 1992. Els blaugranes tornaran avui a la feina per començar a preparar la final, que ha despertat un interès enorme entre els socis del Barça. Es nota, i molt, en la tarifa de revenda d'entrades, que és pels núvols. La Guàrdia Urbana i els Mossos patrullen, aquests dies, pels entorns del Camp Nou per evitar la revenda i els robatoris d'entrades.

Actualitzat
La final de la Champions ha disparat la il·lusió entre els socis del Barça, que tenen fins al dia 23 de maig per retirar les seves entrades a les taquilles del Camp Nou. Tanmateix, a escassos metres de les cues d'aficionats, molts barcelonistes es troben amb la temptació de revendre la seva localitat a Wembley per un preu molt superior. A més, arran de les tres denúncies que han rebut els Mossos d'Esquadra pel robatori d'entrades per a la final, entre els socis ha començat a escampar-se que cal anar amb compte a l'hora d'apropar-se a l'estadi per recollir i pagar les localitats.

Anar al sorteig, comprar l'entrada i que no te la robin: una autèntica cursa d'obstacles per ser a un dels estadis més mítics del món.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut