Tots els focus estan posats en la renovació de Vinícius Jr.
Vinícius JR celebrant un gol
Futbol

Es desvelen els whatsapps de la traïció de l'agent de Vinicius al Barça

L'agent del jugador brasiler preferia que Vinicius fitxes per al Reial Madrid, però va deixar en mans de Cury la decisió del futur del futbolista

Actualitzat

"Vaig escollir el Reial Madrid pel projecte per davant del Barça", deia Vinícius Jr en el programa El Larguero. Tot i les seves paraules, l'any 2017 el Barça va tenir pràcticament tancat el fitxatge del jugador brasiler, però una "traïció" dels agents de Vinícius a André Cury, scouting sud-americà del Barça en aquell moment, va trencar l'operació, segons va explicar Cury al Què t'hi jugues.

 

La Cadena SER ha desvelat que Federico Pena, agent de Vinícius, va enviar un missatge extens a Cury pocs dies més tard de fitxar per al Reial Madrid.

Vull deixar-te les coses clares, la decisió de Vinícius està a les teves mans. Faré el que vulguis, tinc el poder de manipular a tothom i, en aquest cas, ho faré d'acord amb la teva voluntat, però t'escric per dir-te que preferiria que Vinícius anés al Reial Madrid. Llegeix, reflexiona i demà decideixes, ok?

 

Els motius de trencar l'acord amb el Barça pel Reial Madrid

Federico Pena no veia cap benefici a l'hora d'anar al Barça.

"Nosaltres (Els seus agents) guanyarem més comissió. (...) Al Barça el jugador estarà a l'ombra de Neymar, que està a l'ombra de Messi. Amb Vinícius al Madrid, tindríem l'oportunitat de dominar els dos clubs més grans del món. Fixa't en quants jugadors ha col·locat a Jorge Mendes al Madrid des que hi és Cristiano. Quants jugadors va portar Figer al Madrid amb Robinho? Fins i tot Mino Raiola al United. Vull dir, això és el més habitual del món."

 

Segons Pena, un dels motius més importants era l'oportunitat de tenir un impacte rellevant al club en menys temps.

"L'oportunitat que Vinícus tingui un impacte aviat i trenqui rècords al Madrid és més real i concreta. Al Barça hem d'esperar que Messi baixi al mig del camp i en la seva posició hi juga Neymar. Vinícius tindrà més imatge al Barça que al Madrid? Pot ser, però no gran diferència."

 

Al final de la conversa, Pena va concloure dient que "no sé si això pot canviar la vida de Vinícius, però potser té un impacte econòmic més gran per a nosaltres que per a ell. Pensa-ho i parlem demà". Cury es va negar a la proposta de Pena sobre el fitxatge del brasiler per al conjunt "merengue", però Pena va decidir que el Reial Madrid seria el club escollit i automàticament la relació entre els dos empresaris es va trencar del tot.

 

 

Anar al contingut