Portada Terribas: "El somni de Cruyff: fer somriure els qui tenen menys opcions"
Johan Cruyff
Barça

Es compleixen tres anys de la mort de Johan Cruyff

El 24 de març del 2016, la vida d'una de les figures més importants de la història del FC Barcelona es va apagar

Actualitzat

Ja fa tres anys que la vida de Johan Cruyff es va apagar. Va ser el 24 de març de 2016 quan el dia es va despertar amb aquesta notícia que va sacsejar el món de l'esport en general i és que la pèrdua d'una figura de la talla de l'holandès va anar molt més enllà dels sentiments blaugranes.

Com a jugador, Cruyff va crear un abans i un després a la història del FC Barcelona entre els anys 1973 i 1978 i, posteriorment, com a entrenador, la seva empremta va forjar un nou estil en el Barça que va donar moltes alegries en forma d'una llarga llista d'èxits, de victòries i de títols, va ser entre el 1988 i el 1996. Una filosofia, una forma única de veure i entendre el futbol que, a més, va saber inocular en els cervells dels jugadors que estaven a les seves ordres i que, amb els anys, alguns d'ells es van convertir en dignes hereus. L'exemple més clar és el cas de Pep Guardiola.

Al llarg de tota la setmana, el FC Barcelona ha fet una sèrie d'actes commemoratius i aquest diumenge el club ha difós a les xarxes socials un emotiu vídeo d'homenatge.

 

En el compte oficial d'Instagram de Johan Cruyff també s'ha publicat un altre vídeo amb forma d'animació on es reprodueixen les múltiples facetes de l'holandès que, totes juntes, el van convertir en llegenda.

 

 

Anar al contingut