El trofeu del Gamper, en una imatge d'arxiu
El trofeu del Gamper, en una imatge d'arxiu
barça

Es busca rival per al Gamper: el Barça estudia tres opcions d'equips italians

Després de la retirada de la Roma, la majoria dels clubs que compleixen els requisits que vol el club blaugrana segueixen sent de la Serie A

Redacció Esport3Actualitzat

L'endemà de fer-se oficial que la Roma havia trencat unilateralment el contracte del Gamper, al·legant un replantejament en la pretemporada, el Barça ja estudia alternatives. I pel que ha explicat el periodista Ramon Salmurri al "Tot costa" de Catalunya Ràdio, els candidats a ocupar el lloc deixat per l'equip de Mourinho també són italians.

En concret, hi ha tres clubs del país de la bota que compleixen els requisits que busca el club blaugrana. Es vol convidar una entitat que disposi d'equip masculí i femení de nivell i que, a més, tingui poder de convocatòria per ajudar a omplir el Camp Nou. Un dels conjunts que reunirien les característiques seria l'AC Milan, actual guanyador de la Serie A masculina i tercer classificat en categoria femenina.

Pel que fa a les entrades que s'havien venut per al Gamper frustrat amb la Roma, que s'havia de jugar el 6 d'agost, el Barça ja ha iniciat la devolució dels imports.

Anar al contingut