Valverde
Valverde vol que el seu Barça tingui un estil intens i que s'encomani (fcbarcelona.cat)
Futbol

Ernesto Valverde: "Vull que l'equip tingui un esperit que s'encomani a la gent"

El nou entrenador del Barça ha fet la primera entrevista en profunditat amb els mitjans del club i ha explicat com pensa adaptar-se a la filosofia existent i aportar-hi idees pròpies

Actualitzat

Ernesto Valverde ha fet la primera entrevista en profunditat des que es va presentar com a entrenador del FC Barcelona. L'ha concedida a la televisió oficial del club, Barça TV, i l'ha dedicat a avançar els seus plans de cara a adaptar-se a la filosofiia de l'entitat i també a com introduir-hi idees pròpies.

"Un entrenador sempre vol que l'equip sigui un reflex del que ell és, però a mi també m'agradaria que l'equip tingués un esperit que s'encomanés a la gent, i que l'indentifiquessin de seguida," ha dit sobre les línies generals amb què vol començar a treballar.

El Txingurri també ha explicat com s'imagina que ha de ser el joc del seu equip sobre el terreny: "M'agradaria que fos intens, que intentés portar sempre el pes del joc; ambiciós d'acord amb el que es demana. Però moltes coses de les que vull ja les veig aquí".

A més, ha relacionat la seva etapa com a jugador blaugrana amb la nova que ara inicia. "Reconec que com a jugador no vaig ser un gran fitxatge per al Barça. Vaig arribar amb una lesió de genoll, vaig tenir una mala recuperació i l'any següent em vaig haver d'operar una altra vegada. No vaig triomfar, haig de reconèixer la realitat".

Això sí, l'experiència, mai és negativa per a un professional. "Ara soc més gran, ha passat el temps i tinc una altra perspectiva. Estic en una altra posició i sé què exigeix ser al capdavant d'un club com aquest. I el que no sé ho aniré aprenent perquè l'etapa d'entrenador sigui millor que la de jugador. Malgrat que en aquella època també vam guanyar coses", ha puntualitzat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut