Barça

Ernesto Valverde tanca la seva etapa al Barça amb una carta de comiat

El ja extècnic blaugrana s'ha presentat aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per dir adeu als que han estat els seus futbolistes

Actualitzat

Després de dues temporades i mitja al capdavant del Barça, l'era d'Ernesto Valverde va arribar oficialment al seu punt final aquest dilluns 13 de gener a última hora de la nit quan el FC Barcelona va anunciar l'acord per al cessament del "Txingurri" i el nom del seu relleu a la banqueta blaugrana, Quique Setién.

Valverde, aquest mateix dilluns, va dirigir el seu últim entrenament com a tècnic del Barça després de diversos dies en què el soroll sobre el seu incert futur professional s'anava fent cada cop més gran: Reunions amb Xavi a Doha, contactes amb Ronald Koeman, noms, entre els quals hi havia el de Quique Setién i molts titulars que d'una manera o d'una altra havien arribat a l'interior del vestidor blaugrana. Malgrat tot, Valverde va esgrimir la professionalitat fins al darrer sospir dirigint una sessió preparatòria sent conscient que, amb gairebé tota probabilitat, seria l'última.

Aquest dimarts, quan els focus estan posats en Quique Setién, la signatura de contractes, la roda de premsa de presentació i les fotografies davant l'escut del Barça, Ernesto Valverde encara s'ha presentat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acomiadar-se dels que fins aquest dilluns, eren els seus homes, les persones amb qui més hores ha compartit els últims anys, amb qui ha compartit alegries i decepcions.

Finalment, Valverde ha deixat una carta escrita per acomiadar-se també de l'afició blaugrana i per tancar així la seva etapa com a entrenador blaugrana: 

Estimats culers,

La meva etapa com a tècnic del FC Barcelona ha arribat a la seva fi. Han estat dues temporades i mitja molt intenses ja des del principi. En aquest temps he viscut moments molt alegres celebrant victòries i títols, però també altres de durs i difícils. Però per sobre de tot vull destacar l'experiència viscuda i l'afecte que he sentit dels aficionats durant aquesta etapa.

Vull agrair al president Josep Maria Bartomeu i la Junta Directiva l'oportunitat que em van donar de dirigir aquest equip i la seva confiança durant tot aquest temps. També m'agradaria agrair el suport i el tracte de tota la gent que m'ha acompanyat al Club durant aquestes dues temporades i mitja i especialment als que treballen en el primer equip i al seu voltant i amb els quals he compartit tants moments a la Ciutat Esportiva i en els desplaçaments. Evidentment també vull agrair als jugadors tota la feina i l'esforç que ens han permès celebrar quatre títols junts. A partir d'ara els desitjo tota la sort de món, així com al nou tècnic, Quique Setién.

Una abraçada a tots.

Visca el Barça i Visca Catalunya

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut