Valverde somriu durant la roda de premsa posterior a la final de Copa
Barça

Ernesto Valverde surt reforçat de la Copa i apaga les crítiques per l'eliminació a la Champions

El tècnic blaugrana ha aconseguit el primer títol i ha apagat les veus crítiques que es van sentir després de la dolorosa eliminació de la Champions a Roma

Víctor PatsiActualitzat

Ernesto Valverde ha sortit reforçat després de la brillant victòria del Barça en la final de Copa. El tècnic blaugrana ha aconseguit el primer títol i ha apagat les crítiques que li van caure després de l'eliminació de la Champions. Aquest cap de setmana podria firmar el doblet.

La desfeta al camp de la Roma va posar en el punt de mira Ernesto Valverde. Però la final de Copa va servir a l'equip per reivindicar-se i al tècnic, per sortir reforçat en el càrrec. Els blaugranes van jugar de forma brillant, golejant el Sevilla i aconseguint el primer títol de l'era Valverde. Es posava punt final així a tots els rumors, a totes les veus crítiques que després de l'eliminació de la Champions van posar en dubte el futur del tècnic a la banqueta del Barça.

Molt seriós i vacunat contra l'elogi. El seu primer títol com a entrenador del Barça va ser de golejada fàcil i de digestió difícil. En el cap de tots els protagonistes, la lliçó apresa a Roma.

De l'Iniesta abatut per l'adeu inesperat a la Champions a l'Iniesta triomfal en la final de Copa només van 12 dies. En les hores prèvies a jugar la final, els futbolistes tanquen files més que mai amb el seu tècnic.

No comparteixen, i fins i tot alcen la veu, en privat, per un confidencial filtrat per la junta directiva on s'assenyala Valverde com a culpable i peça totalment prescindible, amb indiferència de fer o no el doblet.

Valverde no es va prodigar en imatges de celebració damunt de la gespa, tot el contrari. En roda de premsa i molt al final, algú li va arrencar el que més li costava: un somriure.

ARXIVAT A:
Final Copa 2018Valverde
Anar al contingut