valverde
Ernesto Valverde seguirà a la banqueta del Barça
Barça

Ernesto Valverde serà l'entrenador del Barça la temporada que ve

Després de reunir-se amb els diferents estaments del club per avaluar la situació esportiva, Josep Maria Bartomeu ha acabat amb les incògnites sobre el futur del tècnic, que seguirà al càrrec

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha pres la decisió que Ernesto Valverde continuï sent l'entrenador blaugrana la temporada que ve. Després de reunir-se amb els diferents estaments del club per avaluar la situació esportiva, el màxim dirigent barcelonista ha acabat amb les incògnites sobre el futur del tècnic, que seguirà al càrrec.

Després de les desfetes a les semifinals de la Champions a Anfield i a la final de la Copa del Rei, el futur de Valverde havia quedat en entredit i fins i tot alguns directius apostaven per un canvi d'entrenador. Però finalment Bartomeu, el seu gran valedor, ha decidit que el "Txingurri" segueixi en el càrrec.

Valverde, que té dos anys més de contracte, està de vacances amb la seva família i es veia amb forces de continuar malgrat les pressions per destituir-lo. Ara ja pot respirar més tranquil i serà l'encarregat de dirigir el Barça el curs 2019-20.

ARXIVAT A:
ValverdeJosep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut