Ernesto Valverde
Ernesto Valverde té molts números de tornar a l'activitat la pròxima temporada (Reuters)
Futbol

Ernesto Valverde, reclam a la campanya per a la presidència de l'Athletic

Dos dels tres candidats a dirigir el club bilbaí han assenyalat l'exentrenador de l'Espanyol i Barça com el seu escollit per a la banqueta

Actualitzat

Ernesto Valverde té molts números de tornar a ser entrenador de l'Athletic Club. Dos dels tres candidats a la presidència del club bilbaí han fet públic que el Txingurri és la seva aposta per ocupar la banqueta en cas que ells surtin escollits. Tant Jon Uriarte com Ricardo Barkala han coincidit a triar l'exentrenador de l'Espanyol i del Barça, que no entrena des que va ser destituït del club blaugrana, l'any 2020. No és estrany, ja que Valverde és el tècnic que ha dirigit l'Athletic durant més partits: un total de 307 partits en dues etapes.

 

 

Valverde no és l'únic experico i exblaugrana que ha entrat en la campanya de l'Athletic: Ramon Planes seria el director esportiu de Barkala.  

Les eleccions a la presidència de l'Athletic tindran lloc aquest divendres, i l'altre tècnic que té opcions d'accedir a la banqueta de l'Athletic és una altra cara coneguda a San Mamés: Marcelo Bielsa. El tècnic argentí és l'aposta de l'altre candidat, Iñaki Arechabaleta, i ha confessat que ja s'ha repassat uns 90 partits de la passada temporada --entre els de l'Athletic i els del filial i els dels juvenils-- per elaborar un dossier del que li cal a la plantilla, en cas que a ell li toqui tornar a la banqueta.

 

 

 

 

 

Anar al contingut