Barça

Ernesto Valverde: "No espero un partit ni dur ni agressiu"

"No penso en res que no sigui posar el millor equip per guanyar el derbi", ha assegurat el tècnic blaugrana. Valverde ha avisat que pot donar descans als titular habituals

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha tornat a demanar calma abans del derbi que els blaugrana juguen aquest diumenge contra l'Espanyol a Cornellà-el Prat.

Després de l'intercanvi de declaracions entre jugadors dels dos clubs, Valverde assegura que: "Es fa molt soroll en moltes coses i al final la gent és normal. Es preveia un ambient hostil en altres camps i no va passar res. A la Copa l'Espanyol ens va guanyar i va ser un partit normal. Serà un partit intens perquè és un derbi. Però no m'interessa que la pilota es faci grossa".

No vol ni pensar a deixar Gerard Piqué a la banqueta, per rebaixar la tensió: "No penso en res que no sigui posar el millor equip per guanyar el derbi".

I... Iniesta jugarà? "És possible que Iniesta no surti d'entrada. Si es descarta no serà perquè esperem un partit dur. Serà per refrescar l'equip, perquè alguns jugadors porten molts minuts".

I, tot i que Dembélé ha tornat a entrenar amb el grup "No està per jugar encara. Intentarem ser curosos amb ell de la mateixa manera que ho vam ser quan va tornar de l'altra lesió. Aquesta setmana s'integrarà a poc a poc. No correrem riscos".

A la Lliga, tot i el marge de punts, Valderde no es vol relaxar: "No em vull tranquil·litzar. És un pensament erroni. A la Lliga queda molt per decidir, molts punts per jugar. Em preocupa sumar els tres punts del derbi. Els rivals també ho intentaran".

 

 

ARXIVAT A:
El Derbi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut