Primera Divisió

Ernesto Valverde i Frank Rijkaard donen una lliçó de "fair play" abans del derbi

Els presidents no es veuran les cares abans del derbi, però els entrenadors no hi tenen cap inconvenient. Cordialitat, esportivitat i bon rotllo entre Rijkaard i Valverde, que han tornat a donar una lliçó d'esportivitat. El que no han donat és pistes sobre els onze titulars. En el cas de l'Espanyol, són faves comptades. Però en el cas del Barça, Rijkaard manté la incògnita de Ronaldinho. Fins a darrera hora no sabrem si el deixa de nou a la banqueta o si li torna la titularitat. Rijkaard ha avisat que els seus jugadors tenen ganes de revenja després que l'Espanyol els va privar del títol de Lliga l'any passat, i Valverde ha dit que sap que el rival sortirà amb el "ganivet a les dents".

Actualitzat

A Rijkaard li agrada molt l'Espanyol i Valverde. El defineix com un equip compacte, organitzat i amb el talent suficient per desequilibrar davant qualsevol rival. A l'holandès, però, li agrada l'Espanyol sobretot fora de casa. A casa veu més possibilitats i això pot ser un avantatge per al Barça. Rijkaard reconeix que hi ha cert ànim de revenja al vestidor del Camp Nou pel que va passar la temporada passada amb l'Espanyol. Serà la cinquena visita de Rijkaard a Montjuïc. Tres victòries i una derrota, la de l'any passat, quan la ràbia de l'holandès va acabar amb un tros de banqueta per l'aire.

Rijkaard parla d'Henry i Ronaldinho

Henry té el mateix problema que el va tenir aturat molts mesos la temporada passada. Unes molèsties a la zona lumbar que li afecten el pubis. Rijkaard ha explicat que era el moment de parar, que Henry havia jugat amb molèsties fins ara i que toca recuperar-se sense marcar termini. Sobre Ronaldinho, Rijkaard no ha aclarit si seguirà a la banqueta o tornarà al titular, però tampoc no ha tancat la porta a aquesta possibilitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut