Eric Surís, donant instruccions a Laia Palau i la resta de jugadores de l'Uni
Bàsquet

Eric Surís renova per una temporada amb l'Spar Girona

El tècnic gironí complirà la seva cinquena campanya a la banqueta de l'Uni amb les màximes expectatives

Actualitzat

L'Spar Girona ha treballat de valent en les últimes setmanes per configurar un equip competitiu per a la temporada que ve, però encara li faltava confirmar la peça mestra. Després de setmanes de converses, finalment el club ha anunciat aquest dimecres la continuïtat d'Eric Surís, que emprendrà així la seva cinquena temporada al capdavant de l'equip.

Sota la batuta del tècnic gironí, que va arribar a l'equip l'any 2016 procedent del Salt, l'Uni va aconseguir la Lliga la temporada 2018-19 a més d'arribar a tres finals de la Copa de la Reina i a unes semifinals de l'EuroCup Women, un fet sense precedents en el bàsquet català. Amb la suspensió de les competicions d'aquesta passada temporada a causa de la pandèmia, amb l'equip lluitant pel liderat a la Lliga i classificat per als quarts de l'Eurolliga, tant club com tècnic tenien la sensació que calia donar continuïtat al projecte.    

 

 

El tècnic gironí ha parlat pels canals oficials de l'Uni Girona i ha destacat que el club segueix creixent i que l'ambició augmenta. Però també ha remarcat la dificultat de la Lliga Femenina, que passa a tenir 16 equips, alguns d'ells amb reforços de luxe -atenció al fitxatge d'Anna Cruz per l'Araski o el de Cristina Ouviña pel València Basket.

 

Anar al contingut