Eric Garcia serà un dels fitxatges del Barça per a la pròxima temporada (@ManCity)
Barça

Eric Garcia: "Tornar al Barça és una decisió valenta"

El central català del Manchester City confirma el seu fitxatge pel club blaugrana, on firmarà per quatre temporades

Redacció Esport3Actualitzat

Eric Garcia, un dels futbolistes que han sonat amb més força per reforçar el Barça la pròxima temporada, ha confirmat el seu fitxatge pel club blaugrana en una entrevista que L'Esportiu ha publicat aquest dissabte unes hores abans de la final de la Champions. El central tornarà al FC Barcelona i firmarà per quatre temporades.

"He pensat en el meu futur, en el que crec que és ara el millor. Crec que tornar al Barça és una decisió valenta. Estic molt convençut del pas que he fet."

 

El central català del City, format al planter del Barça, també ha valorat les comparacions amb Gerard Piqué, un repte que accepta amb absoluta normalitat.

"Gens, no hi dono cap importància, perquè crec que som futbolistes diferents, no? La veritat, trec ferro al tema. Gerard ho ha aconseguit tot, és dels millors centrals del món, està més que reconegut, i jo tinc 20 anys i estic començant la meva carrera, pràcticament. Així que l'única comparació possible és aquesta, que tots dos som del planter i vam viure a Manchester, però ell a l'equip no tan bo. Jo he tingut més sort i he pogut jugar al millor equip de Manchester. Una llàstima per a ell."

 

Per últim, Eric Garcia ha avalat la possible arribada del seu company Kun Agüero al Barça.

"El Kun és un fenomen i una màquina de fer gols. Que té una edat? Oblida-te'n! El Kun farà gols fins als cent anys. És una llegenda, un mite. I un company fabulós."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut