Barça

Eric Garcia: "Sí que és un bon moment per venir al Barça"

En una entrevista a "El tot costa", de Catalunya Ràdio, el central de Martorell admet que troben a faltar el seu gran amic Ansu Fati, i espera veure'l ben aviat als terrenys de joc

Redacció Esport3Actualitzat

Eric Garcia va tornar al Barça aquest estiu amb l'objectiu de complir el somni de debutar amb el primer equip. Fa un any ja es va comprometre amb el club blaugrana, tot i que això li costés minuts al Manchester City. Eric ha tingut protagonisme, però ara mateix el Barça no passa pel seu millor moment. Tot i això, el central de Martorell no es penedeix d'haver vingut.

"El club ara està passant per un moment on s'aposta molt pels joves i serà la base fonamental del futur. Per tant, és un bon moment per estar aquí", ha assegurat Eric Garcia.

I de joves, n'han debutat una colla aquesta temporada com també: Nico, Gavi, Demir i Balde. En aquest sentit, Eric Garcia ha explicat que "estan tenint les oportunitats i estan rendint a un nivell molt bo, per això s'estan guanyant jugar".

Bona part dels joves van ser el costat positiu en la desfeta contra un Bayern molt superior. Per això, Eric ha indicat que "hem de donar mèrit al Bayern és un equip entre el top 3 a Europa i nosaltres per arribar allà, hem de seguir treballant, millorar coses i tornarem a estar allà".

Gran amic d'Ansu Fati

Eric Garcia i Ansu Fati són grans amics des que de petits van coincidir a les categories inferiors del Barça. Ara compliran el somni de jugar junts al primer equip.

"Quan veus un jugador que ha estat fora del camp tant de temps, et poses a la seva situació i no és agradable, perquè vas veient com passen els mesos i els teus companys segueixen jugant i sembla que tu no arranques. El trobem molt a faltar i esperem que torni aviat", ha indicat el central català.

Koeman té la intenció que Ansu Fati reaparegui diumenge de la setmana que ve contra el Llevant, segons ha pogut saber TV3, després de 10 mesos lesionat i quatre operacions. El tècnic neerlandès veu Ansu Fati com el jugador que ha de donar un salt de qualitat a la plantilla. Tant Koeman com els jugadors l'han trobat a faltar.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut