BARÇA

Eric Garcia: Koeman no llença la tovallola

El tècnic holandès i l'àrea esportiva són conscients de la situació del club, però veuen necessària la incorporació del central al mercat d'hivern per afrontar el tram més immediat de la temporada

Francesc LatorreActualitzat

L'esplanada del Camp Nou hauria de bullir avui amb els preparatius per a la jornada electoral de diumenge. En canvi, és un desert. Activitat zero, la mateixa que es podrà dur a terme des dels despatxos fins que es voti. Zero. Les "no eleccions" tenen conseqüències importants sobre el futur més immediat del club. Un dels principals perjudicats és Koeman, que esperava amb candeletes el dia 24. L'holandès ha explicat per activa i per passiva que havien traçat un pla amb Ramon Planes, però que no es podia dur a terme fins que no hi hagués nova junta directiva.

Sense president, els plans de Koeman i l'àrea esportiva han quedat en paper mullat i, de moment, per exemple, no hi ha central. El fitxatge d'Eric Garcia està en punt mort. Però el tècnic neerlandès celebraria un canvi de guió i que el fitxatge fos efectiu de seguida. Entenen la situació del club. Tot i això, consideren massa arriscat afrontar el calendari més immediat, sobretot l'eliminatòria contra el PSG, amb només dos centrals titulars: Araujo i Lenglet. No llencen la tovallola i agrairien que s'explorés qualsevol opció de portar-lo en el mercat d'hivern. A la reunió de Tusquets amb els candidats, Víctor Font es va quedar en minoria a l'hora de defensar la incorporació d'Eric Garcia ara al gener.

Altres conseqüències de l'ajornament

El fet que no hi hagi eleccions també retallarà el temps del nou president per intentar seduir Leo Messi. L'argentí va dir que esperaria a final de temporada, però confiava a tenir un interlocutor vàlid a partir de dilluns que ve. I aquest interlocutor, si tot va bé, no arribarà fins al dia 7 de març. I en aquesta situació de desgovern apareixeran les temptacions, com la del PSG, ja verbalitzada obertament des de París.

Messi acaba contracte aquesta temporada amb el Barça

La delicada economia del club també haurà d'esperar. Auditories, plans de xoc... tot el que havien previst els candidats queda en suspens fins al 7 de març, com a mínim.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut