Futbol

Eric Garcia: "Era arriscat, però estic molt content d'haver anat al City"

El jove futbolista català, format al Barça, ha aconseguit captivar Pep Guardiola després de fitxar pel conjunt anglès ara fa dos anys

Sebas GuimActualitzat

Quan arriba l'autocar de la selecció espanyola sub-21, Eric Garcia és el primer de baixar. És tot un líder, un jugador amb molta personalitat, que viu un somni, però tocant de peus a terra.

Després de 9 temporades a les categories inferiors del Barça, fa dos anys, quan jugava al cadet, el City va pagar els dos milions de la clàusula de rescissió i se'l va endur cap a Manchester.

"Vaig haver de prendre una decisió, amb la meva família i els meus agents. Era una aposta arriscada perquè era un país diferent i una llengua diferent i me n'anava sol, però estic molt content del moviment que vaig fer"


A Anglaterra té captivat Pep Guardiola, l'entrenador que el va fer debutar amb el primer equip a la Carabao Cup contra el Leicester, la temporada passada i, aquesta, a la Premier, el dia de la golejada contra el Watford, quan els "citizens" van guanyar per 8 a 0.

"Pep Guardiola em va avisar que em preparés perquè entraria tard o d'hora i després em va dir que jugués com jo sabia, amb tranquil·litat"

 

En la progressió d'Eric Garcia a nivell de clubs, també han acompanyat els èxits a les categories inferiors de la selecció espanyola, on ja ha guanyat els Europeus Sub-17 i Sub-19.

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut