Eric Abidal, en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona_cat)
Barça

Eric Abidal confirma que el Barça ha posat fil a l'agulla a la renovació de Messi

El secretari tècnic del Barça assegura que el club farà l'impossible per retenir el crac argentí

Joel ReguantActualitzat

Eric Abidal ha afirmat en una entrevista al diari Sport que el Barça ja treballa per la renovació de Leo Messi en una negociació que està portant de forma personal el president Josep Maria Bartomeu

"Per a nosaltres és un jugador clau. Té aquesta opció de sortir en el seu contracte, però sé que el president està parlant amb els seus representants per tancar el tema d'una vegada per totes."

De fet, el secretari tècnic del Barça confirma que Messi no és l'únic jugador que el club vol renovar, i que l'altre és Ansu Fati, el jugador de 17 anys i una de les sensacions d'aquesta temporada, amb qui ja s'està parlant per prorrogar la seva vinculació amb el Barça.

Abidal també ha parlat de la situació d'alguns futbolistes de la primera plantilla com Ivan Rakitic o Carles Aleñá, jugadors que estan tenint poc protagonisme aquesta temporada:

"L'entrenador ja li va comunicar al jugador (Rakitic) a l'inici de la temporada que aquest any seria diferent i que jugaria menys. Com a club, si vols vendre un jugador el poses a jugar. Veurem si tot es soluciona.

(Sobre Aleñá) Potser la solució és sortir o no en funció de com quedi ara el mig del camp"

Finalment, també parlava de la situació d'Ernesto Valverde, molt qüestionat aquesta temporada, i de la possibilitat que aquesta sigui l'última que el tècnic dirigeix com a blaugrana

"No sé si serà la seva última temporada perquè la decisió la prendrà ell. Decidirà quan hagi de decidir. Ho dirà ell i ningú més"

Anar al contingut