Una imatge de gespa artificial d'un camp de futbol de la Tercera Divisió
L'entrenador ha estat suspès de sou i feina
Futbol

Episodi de racisme en un partit d'infantils a Sant Vicenç de Castellet

L'entrenador de la Pirinaica va retirar l'equip després que un grup d'espectadors insultés un dels seus jugadors

Actualitzat

Sant Vicenç de Castellet va viure aquest diumenge un episodi de racisme en un partit de futbol. Va ser en un partit d'infantils que enfrontava l'equip local amb la Pirinaica de Manresa. Una part dels espectadors es va dedicar a fer gestos i sons de mico cada vegada que un dels nens del conjunt visitant, que era negre, tocava la pilota.

L'entrenador de la Pirinaica va decidir retirar l'equip i marxar. Segons va comentar a Catalunya Ràdio Gerard Checa, president de l'equip manresà, no és la primera vegada que es produeixen aquests fets, que no han quedat reflectits a l'acta del partit.   

El Sant Vicenç de Castellet, a través d'un comunicat, explica que està recopilant informació per aclarir què va passar i prendre les mesures que calguin. I, a l'espera de la junta directiva daquest mateix dilluns, de condemna de qualsevol acte discriminatori, violent, racista o intolerant. 

La Federació Catalana de Futbol, de la seva banda, està pendent de rebre la informació dels dos clubs sobre què va succeir.

 

Anar al contingut