Ousmane Dembélé, durant el partit contra el Sevilla (EFE)
BARÇA

Mateu Alemany viatja a Marràqueix per negociar la renovació de Dembélé

El director de futbol del Barça es va reunir durant tres hores amb el representant del jugador, Moussa Sissoko

Laia TudelActualitzat

La renovació de Dembélé semblava impossible fa unes setmanes i ara s'ha tornat a obrir una porta. Tot plegat, després que aquest dilluns Mateu Alemany i l'agent del jugador, Moussa Sissoko es van reunir al Marroc per tractar aquesta qüestió. La trobada en secret, que va ser destapada pel portal Jijantes FC i que ha pogut confirmar TV3, es va produir a Marràqueix i va durar unes tres hores.

Si la trobada implica un canvi de tendència, tampoc significa per força que les posicions hagin canviat significativament. El Barça va repetir la mateixa oferta que ja va presentar abans del mercat d'hivern i que va caducar al desembre. El club, adduint la delicada situació econòmica i la necessitat de mantenir un equilibri salarial a la plantilla, argumenta que la proposta econòmica que plantejava d'inici el representant del jugador és inassumible. Però tres hores de reunió poden haver servit per canviar algun aspecte.      

Dembélé torna a ser feliç al camp

Pot ser que influiexi o no en el procés de renovació del seu contracte, però Ousmane Dembélé sembla que torna a ser feliç al Barça, i que el sentiment tant del club com de l'afició blaugrana és recíproc. Ara caldrà veure si es donen totes les condicions perquè es formalitzi el nou contracte del francès amb el Barça. La principal, que el jugador i el seu agent estiguin d'acord amb el límit salarial que la junta de Laporta ha marcat en aquest nou mandat. Un fet que apuntava el mateix Alemany, durant el Barça - Sevilla a Movistar+.

Si Dembélé s'adapta a les nostres condicions podria quedar-se i seguir amb nosaltres. Tant ell com els altres que han de renovar ja coneixen la nostra difícil situació econòmica

 

De fet, Xavi Hernández declarava a la roda de premsa prèvia al partit contra el Sevilla que espera que la renovació de Dembélé se sumi a les de Gavi i Araujo. Caldrà veure si no cal esperar fins al 30 de juny per desvelar el futur del francès.

ARXIVAT A:
Dembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut