El clàssic

Entrenament, dinar en família i descans a casa, Guardiola no canvia les rutines tot i el clàssic

El Barça ha fet aquest matí l'última presa de contacte amb l'escenari del partit. Una suau sessió d'entrenament al Camp Nou per ajustar els últims detalls de cara al clàssic, i on aquesta nit es jugarà el partit més vistós de la tretzena jornada de lliga. Guardiola i els seus ajudants han estat els primers a arribar a les instal·lacions. Després de l'entrenament, els jugadors han dinat junts, i seguidament han marxat cap a casa per descansar. A les 19.15 estan citats al Camp Nou per preparar el gran duel.

Actualitzat
Josep Guardiola no ha volgut canviar la rutina, i ha planificat l'agenda dels seus jugadors com si es tractés d'un altre partit. Així doncs, a les 11.30 hores els jugadors del Barça han saltat a la gespa del Camp Nou per fer una suau sessió preparatòria, l'última abans del clàssic d'aquesta nit. A la sessió al Camp Nou hi havia 19 jugadors, amb l'única excepció de Gaby Milito, lesionat i que segueix amb el seu procés de recuperació. Thiago Alcántara, futbolista del Barça B, s'ha exercitat una vegada més amb la primera plantilla del Barça.

El tècnic els ha citat per dinar tots junts a les mateixes instal·lacions, i després els ha donat temps per descansar fins a les 19.15 hores, quan l'equip ha de tornar a ser als vestidors per preparar, ara sí, el duel amb el Madrid.

El clàssic dinar de directives

Pel que fa als presidents de les dues entitats, Sandro Rosell i Florentino Pérez, dinen junts al Reial Club de Tenis de Barcelona. Uns minuts abans han fet una roda de premsa conjunta en què ha destacat la bona relació entre tots dos i l'amistat que els uneix. Ha estat la trobada més amistosa entre els presidents del Barça i el Madrid i han assegurat que la rivalitat es quedarà al camp.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut