barça

Entre 700 i 800 milions: Laporta fa els números de la venda de les dues palanques

Per "poder competir en igualtat de condicions", una idea reiterada pel president del Barça a l'assemblea extraordinària, el club ha de treure'n un mínim de 600 milions

Redacció Esport3Actualitzat

Estava envoltat de tota la seva junta, però Joan Laporta ha portat la veu cantant a l'assemblea extraordinària convocada per explicar i votar les solucions econòmiques que han de sanejar el club. El president del FC Barcelona ha exposat als 830 compromissaris els números amb què la directiva treballa en la venda dels dos mecanismes econòmics que aquest dijous s'han sotmès a votació.

Com a mínim, entre les dues operacions el Barça necessita ingressar els 600 milions que ara consten en negatiu. No obstant, el president ha desglossat les quantitats que s'espera ingressar per cadascuna de les operacions i el total pot sobrepassar aquest objectiu de mínims:

  • Atenent les "quatre ofertes" que hi ha sobre la taula per la venda del 49% de BLM, ara mateix totes superiors als 210 milions, s'esperen obtenir entre 200 i 300 milions.
  • I sobre els drets de TV, cada 10% que es vengui proporcionarà un mínim de 200 milions. Tenint en compte que els vots dels socis autoritzaran a cedir fins a un màxim del 25% dels drets corresponents a la Lliga, aquest mecanisme podria reportar 500 milions.

El total que deixarà la venda de les dues palanques, per tant, pot ser d'entre 700 i 800 milions. O si més no aquests són els càlculs que es fan a les oficines d'Aristides Maillol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut