barça

Entra en ebullició l'operació sortida al Barça: Nico, Braithwaite, Memphis...

Màxima activitat a les oficines de la Ciutat Esportiva, amb alguns noms a la rampa

Redacció Esport3Actualitzat

Jornades clau per resoldre alguns dels serials de l'estiu blaugrana. Moltes trames busquen desenredar-se al passadís de la Ciutat Esportiva que porta a l'oficina de Mateu Alemany. Els representants fan cua per veure's amb el director de futbol. Què passa darrere d'aquesta porta que s'obre i es tanca més que cap altra època de l'any?

Més enllà de les recents reunions d'alt nivell que han servit per aconseguir que Piqué i Busquets es modifiquin el sou i permetin inscriure els nous fitxatges, en les últimes hores és l'operació sortida la que centra l'activitat. Alguns noms es troben a la rampa per deixar l'equip.

L'estat dels casos més calents

Braithwaite i Umtiti: cap dels dos descartats per Xavi accepta la carta de llibertat i el Barça podria pagar per rescindir els seus contractes, que acaben el 2024, en el cas del danès, i el 2026, el francès. El central podria dir adeu aquesta setmana. Un dels possibles destins és l'Olympiacos grec.

Nico: el Barça i el València ultimen la cessió del gallec per una temporada --tornaria el juny del 2023--, però abans de fer-la pública el club blaugrana té la intenció de renovar-lo per un any més, fins al 2025.

Memphis: el davanter neerlandès té un acostament amb la Juventus de Torí i podria anar a Itàlia sense completar el seu vincle amb el Barça, que acaba l'estiu que ve.

Aubameyang: l'intermediari Eugenio Botas ha estat una de les persones que ha anat als despatxos de Sant Joan Despí per abordar el futur del gabonès. El golejador pretès per l'omnipresent Chelsea, però, no vol marxar de Barcelona i en la trobada es podria haver tractat un ajust salarial. A més, aquest mateix dimarts el club ha fet un gest que podria dissipar els dubtes que pogués haver-hi. Ha anunciat a través de les xarxes que canvia de dorsal: deixa el 25 i n'agafa un més de la seva corda, el 17. Ferran Torres, per cert, adoptarà l'11 d'Adama.

Frenkie de Jong: la de l'ex de l'Ajax és la patata més calenta que el club té sobre la taula, des de fa més temps. I, per ara, no es desencalla. El migcampista està desconcertat amb les últimes informacions sobre els indicis de criminalitat del seu contracte i ell, o algú del seu entorn, podrien donar la seva versió del pols que estan mantenint amb l'entitat.

Les potencials baixes que segueixin el camí de Mingueza, Neto o Riqui Puig ajudaran a entrar en els paràmetres del fair play financer a força de reduir la massa salarial. En paral·lel al capítol de baixes, el Barça continua interessat en les arribades de Marcos Alonso i Bernardo Silva. Sobre el portuguès, el canal de Twich JijantesFC ha apuntat que el Barça calcula la incorporació del centrecampista ofensiu amb unes xifres entre 50 i 60 milions d'euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut