Enric Masip amb Joan Laporta a Madrid, amb la famosa lona de fons
Enric Masip amb Joan Laporta a Madrid, amb la famosa lona de fons
Barça

Enric Masip, gran protagonista del carnet de soci 2022

L'exjugador de la secció d'handbol és un dels homes de confiança del president Laporta i ara també una de les figures que decoren els carnets

Redacció Esport3Actualitzat

Aquests dies els socis i sòcies del Barça estan rebent el carnet de soci 2022. Com és habitual, el club renova el seu disseny jugant amb els colors blau i grana però aquest any hi ha introduït una novetat. Al costat de la fotografia del titular del carnet, hi apareixen les figures de quatre "Llegendes del Palau", una per cadascuna de les principals seccions de l'entitat.

En el cas de la versió del carnet per als adults hi surten Javi Rodríguez (futbol sala), Epi (bàsquet), Quin Paüls (hoquei patins) i, en primer pla, Enric Masip (handbol). Aquest últim és l'únic que està treballant al club actualment, com a Adjunt de Presidència, si fem cas del càrrec que consta al seu perfil de Linkedin. Un assessor transversal i home de confiança de Joan Laporta, però amb un poder major en l'àmbit de la que va ser la seva disciplina. De fet, una de les primeres decisions que Masip va prendre a l'entrar al club, després de les eleccions del mes de març, va ser posar punt final a l'etapa de 12 anys de Xavi Pascual al capdavant del Barça d'handbol.

El carnet de soci 2022 del FC Barcelona
El carnet de soci 2022 del FC Barcelona

Dels quatre "mites" il·lustrats en aquesta versió del carnet 2022, només ell i Epi tenen la samarreta retirada al Palau, amb els dorsals 5 i 15 respectivament. No obstant, Masip comparteix aquest honor amb cinc altres exprofessionals de la secció: Joan Sagalés (14), l'anterior CEO del club Óscar Grau (2), Iñaki Urdangarin (7), Xavi O'Callaghan (4) i David Barrufet (16). Els tres últims van pertànyer, igual que Masip, a la gloriosa generació entrenada per Valero Rivera, guanyadora de 6 de les 10 Copes d'Europa de la secció.

 

Anar al contingut