Girona

Enric Franquesa, optimista de cara a la segona volta de la Lliga

El lateral català del Girona admet que l'equip encara ha de millorar coses del joc, però està convençut que seran capaços d'assolir els objectius aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona prepara el partit de Copa contra el Cadis després de quatre jornades sense guanyar a la Lliga. Una ratxa que ha deixat els de Francisco a quatre punts del play-off d'ascens. Amb tot, Enric Franquesa assegura que hi ha optimisme al vestidor respecte a la segona volta... fins i tot malgrat un calendari imminent de gran exigència: contra l'Espanyol, el Mallorca i el Leganés.

"Ara comença una segona volta i estem creixent. Sé que portem una dinàmica de partits on estem encaixant pocs gols. És veritat que hem de millorar algunes coses, però sóc optimista i estic convençut que anirà bé. Aquesta temporada hem demostrat que contra grans equips com l'Espanyol o el Leganés hem guanyat, i contra els equips grans hem fet bons partits i segur que ho tornarem a fer."

Aquest dissabte, el Girona rebrà el Cadis en un dels partits dels setzens de final de la Copa del Rei amb "molta il·lusió" i la certesa que "jugar contra un equip de Primera sempre és una gran experiència".

"Cada competició s'ha d'afrontar al màxim, i la Copa, a més de ser un aparador molt important, et pot donar dosi d'autoestima i de confiança que després et poden servir en la Lliga", ha afirmat Franquesa, que la temporada passada va arribar fins a les semifinals amb el Mirandés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut