Sis jugadors del Dortmund es van tallar els cabells amb el mateix perruquer
FUTBOL INTERNACIONAL

Enrenou a Alemanya per la visita d'un perruquer a sis jugadors del Dortmund

La Federació Alemanya de futbol ha sancionat els jugadors del Borussia de Dortmund Jadon Sancho i Manuel Akanji per haver anat a la perruqueria sense utilitzar mascareta

Redacció Esport3Actualitzat

A tothom li agrada que un canvi de look sigui ben comentat, però als jugadors del Dortmund Sancho i Akanji els han sortit car, ja que la Federació Alemanya ha anunciat aquest divendres que els ha sancionat per haver incomplert les normes de seguretat establertes. Segons va revelar dimecres el diari Bild, sis jugadors (Jadon Sancho, Thorgan Hazard, Witsel, Guerreiro, Zagadou i Akanji) van trencar dijous el protocol al futbol alemany. Tots sis van rebre una visita a casa (fet expressament prohibit per la Bundesliga), però és que, a més, tots sis van tenir com a hoste un famós perruquer que en cap de les fotos (penjades pels mateixos futbolistes a Instagram, per a més inri) apareix protegit per la mascareta mentre els talla els cabells. De fet, tampoc la porten els futbolistes.

La Federació només ha sancionat dos dels implicats perquè en el cas dels altres no es veu clarament a les fotos que no utlitzen la mascareta.

 

Emmig de l'embolic, i davant el silenci dels professionals del futbol, ha tocat parlar amb el reclamat artista de l'estètica capilar. Es diu Winnie Nana Karkari, però és conegut entre les celebritats que el reclamen com a "Fresh Prince the Barber", per afegir una miqueta més de salsa a l'afer. El Fresh Prince, fent honor a la seva feina, ha volgut sortir al tall de les especulacions.

"Només em vaig treure la mascareta per a la foto. Vaig seguir les mesures d'higiene de forma escrupolosa. Vaig desinfectar les màquines abans de cada client i vaig fer servir guants. Sempre he estat molt primmirat, ja abans del coronavirus".

 

 

Les imatges han aixecat molta polseguera a Alemanya. Jadon Sancho és un dels jugadors de moda a tota Europa i pot ser un dels grans animadors del pròxim mercat d'estiu.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut