Fernando Alonso i Carlos Sainz, en una imatge d'arxiu (EFE)
Fórmula 1

Enganxada entre Fernando Alonso i Carlos Sainz: "Ha estat sorprenent..."

L'asturià ha demanat una sanció per al pilot de Ferrari

Redacció Esport3Actualitzat

Tensió entre els dos pilots espanyols de la Fórmula 1, Fernando Alonso i Carlos Sainz. L'asturià ha reclamat una sanció per al madrileny per haver-lo deixat sense espai i tancar-lo contra el mur en la cursa esprint del Gran Premi de l'Azerbaidjan.

Alonso ha manifestat el seu malestar en declaracions després de la cursa.

"El Carlos m'ha portat cap al mur en la corba dos i ha estat una mica... sorprenent. A veure si poden fer alguna cosa i podem guanyar aquesta posició."

El madrileny també ha donat la seva versió de l'incident, defensant-se de les acusacions del pilot d'Aston Martin.

"No ho tinc al cap. Crec que m'estava defensant de Hamilton en la sortida. Faig el que puc per mantenir-me al seu davant. Després el Fernando s'ha incorporat a la batalla i ha intentat fer-me el màxim d'ample possible. Crec que ha estat una bona disputa i res més, això és el que ha passat."

Els comissaris no han fet cap comentari ni han obert cap investigació sobre l'assumpte, tot i les protestes d'Alonso. L'asturià voldria avançar una posició, ja que ha acabat la cursa esprint en sisena posició, just per darrere de Sainz.

La cursa ha acabat amb Sergio Pérez en primera posició, davant de Leclerc i Verstappen. El neerlandès ha protagonitzat amb Russell l'altra polèmica de la jornada.

 

 
Anar al contingut