Futbol internacional

Endeutar-se per veure la final de la Libertadores

El preu del vol, poc més de 2.000 euros per aficionat, entrada i hotel a banda, ha provocat que molts seguidors dels dos equips s'hagin hagut d'endeutar per poder viure el somni de veure en directe la final més esperada de la història del futbol argentí

Actualitzat
Els aficionats de River Plate i Boca Juniors ja han començat a arribar a Madrid per veure en directe el partit de tornada de la final de la Copa Libertadores al Santiago Bernabéu. Però l'allau més important de seguidors serà aquest divendres. Els vols regulars van vendre ràpidament els seients que els quedaven pocs minuts després de ser oficial que el partit es jugaria al Bernabéu. I Aerolíneas Argentinas ha posat vols especials on viatjaran per separat les dues aficions. Alguns d'aquests avions arribaran dissabte al matí.

El preu del vol, poc més de 2.000 euros per aficionat, entrada i hotel a banda, ha provocat que molts seguidors dels dos equips s'hagin hagut d'endeutar per poder viure el somni de veure en directe la final més esperada de la història del futbol argentí.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut