Moment de la topada entre Hamilton i Verstappen
Moment de la topada entre Hamilton i Verstappen
Fórmula 1

La tensió entre Hamilton i Verstappen s'incrementa amb un encreuament d'insults

La picabaralla ha estat en la segona sessió d'entrenaments lliures del GP dels Estats Units, en la recta de tribuna del circuit de les Amèriques i des de l'interior dels seus monoplaces

Redacció Esport3Actualitzat

El duel entre Hamilton i Verstappen en la lluita per al títol mundial comença a agafar un aspecte que va més enllà de l'esport i l'esportivitat. Si a Monza van tenir una topada, els dos candidats al títol d'aquesta temporada cada cop gestionen pitjor la pressió i les seves relacions. L'últim exemple s'ha viscut en la darrera sessió d'entrenaments del Gran Premi dels Estats Units que es disputarà diumenge al circuit de les Amèriques d'Austin, Texas.

El Red Bull del neerlandès i el Mercedes del britànic recorrien en paral·lel i ben junts la llarga recta de tribuna on s'assoleixen els 300 km/h. Circulant per l'esquerra, Hamilton sabia que si Verstappen no frenava acabaria fora de la pista. Obligat a frenar, el neerlandès ha explotat. Li ha dit "estúpid idiota" i li ensenya el dit. És evident que cap dels dos està predisposat a cedir ni un mil·límetre quan el campionat està per decidir. Verstappen és el líder amb només 6 punts d'avantatge sobre Hamilton quan queden 6 curses per disputar-se.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut