Futbol

Encesa de bengales a l'exterior de San Paolo per homenatjar Maradona

Abans de l'inici del partit de la Lliga Europa contra el Rijeka, tots els jugadors del Nàpols han sortit amb una samarreta amb el dorsal 10 i el nom de Maradona i s'ha fet un emotiu minut de silenci mentre es projectaven imatges de l'astre argentí al videomarcador

Redacció Esport3Actualitzat

A Nàpols s'ha sentit de manera especial la mort de Diego Armando Maradona, una ciutat que ja respirava pels quatre costats una admiració profunda per ell, que des d'ahir s'ha intensificat. Aquest dijous, a l'exterior de San Paolo, un estadi que portarà el nom de Maradona, molts aficionats napolitans han volgut homenatjar l'astre argentí encenent bengales poc abans del partit de la Lliga Europa contra el Rijeka.

A l'interior de l'estadi i abans de l'inici del partit, tots els jugadors del Nàpols han sortit amb una samarreta amb el dorsal 10 i el nom de Maradona. I s'ha fet un emotiu minut de silenci mentre es projectaven imatges de Maradona al videomarcador.

Els jugadors del Nàpols i el Rijeka han guardat un minut de silenci amb la imatge de Maradona al videomarcador de San Paolo (EFE/EPA/CIRO FUSCO)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut