Zidane en roda de premsa
Futbol

Zidane: "M'agradaria que Messi continués al Barça. Seria bo per a la Lliga espanyola"

L'entrenador francès del Reial Madrid vol mantenir la línia de joc i de resultats que ha situat el seu equip a un pas de les semifinals de la Champions i li ha permès tornar a lluitar per la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

No han perdut cap partit des del 30 de gener. Aquella derrota contra el Llevant (1-2) va tocar la fibra a dins del vestidor, que va iniciar una reacció impressionant. Han estat 12 partits consecutius sense perdre, tot i les nombroses lesions (i baixes per Covid-19). Ara afronten el primer clàssic a l'Alfredo Di Stéfano amb la convicció que, si mantenen les sinergies, poden tirar endavant el partit contra el Barcelona. En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte, Zidane ha volgut relativitzar les conseqüències del duel.

"El preparem de la mateixa manera. Som conscients que tindrem un partit complicat. Estem en un moment bo i hem de continuar. Hi ha molt en joc. Demà són tres punts, iguals que els de l'Eibar i el Cadis. La repercussió no és la mateixa, però els punts, sí."

L'entrenador francès també ha parlat de l'home del moment a la seva plantilla, Vinícius Junior.

"Estem gaudint de Vinícius, és molt jove, però l'hem de deixar tranquil i no sotmetre'l a comparacions. Hi ha molt soroll, però ell el que ha de fer és continuar fent el que fa."

Zidane ha avançat que Hazard segueix sense estar del tot recuperat de la seva lesió, igual que Sergio Ramos, sobre qui ha dit que confia que acabi renovant.

També està pendent d'estendre el seu contracte, però amb el Barça, Leo Messi. Tot i que l'argentí ha estat un corcó per als blancs aquests últims anys, Zidane confia que acabi renovant.

"Espero que Messi es quedi al Barça. Hi està bé, allà. També serà bo per a la Lliga espanyola. Sabem quin tipus de jugador és, i tant se val si fa gols o si està sense marcar. El partit és contra el Barça, ell és molt bo, però la resta, també."

 

 

ARXIVAT A:
El ClàssicZidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut