Gavi durant l'última concentració de la selecció espanyola
Gavi durant l'última concentració de la selecció espanyola (EFE/EPA/Robert Perry)
Barça

Xavi Hernández: "El problema de Gavi és que és del Barça"

El tècnic blaugrana lloa el migcampista andalús, expressa la seva confiança en Ansu i reitera que estaria encantat de poder entrenar Messi la temporada que ve

Redacció Esport3Actualitzat

Al principi, Xavi Hernández no volia entrar en els creixents rumors sobre un possible retorn de Leo Messi al Barça, però ha acabat cedint davant l'interès dels periodistes. També ha parlat extensament d'Ansu Fati, d'actualitat després que el seu pare critiqués el Barça pel poc protagonisme del seu fill.  

"L'Ansu està tranquil i centrat. I és un gran tio. El veig entrenar i el veig molt bé, i soc el primer que vull que triomfi aquí (...) No dono importància a les paraules del seu pare. Ho entenc perquè pateix pel seu fill (...). Té 20 anys i crec que hem de tenir paciència. Ens donarà molt."

 

També ha parlat d'un altre dels noms que més han sonat els últims dies, Gavi. Xavi no s'ha pronunciat sobre si hi ha alguna campanya des de Madrid contra el jove jugador andalús del Barça, però ha parlat clar i català:

"Gavi, quan està amb nosaltres està feliç, és un jugador extraordinari, li posa una passió tremenda i no ha de canviar. Suposo que el problema és que és jugador del Barça. És dels millors migcampistes del món, sense dubtes. A partit d'aquí, no sé si hi ha una campanya."

 

 

El tècnic blaugrana ha renyat els representants de la premsa presents a la sala per estar més pendents de possibles fitxatges que de la competició:

"No entenc que es parli tant de possibles fitxatges quan demà ens podem posar a 15 punts del Madrid a la Lliga i dimecres ens podem classificar per a la final de la Copa. Tant parlar que no tenim títols i quan hi estem a prop ja estem parlant de la temporada que ve. No ho entenc."

 

 

De Messi, Xavi ha resumit el punt de vista que ja va explicar amb anterioritat:

"En Leo sap que aquesta és casa seva, que té les portes obertes, i que estaríem encantats que tornés. Però aquesta opció depèn de moltíssims factors. és normal que la gent estigui il·lusionada per veure un 'last dance' de Messi al Barça"

Xavi ha admès que ha estat provant Eric Garcia en la posició de pivot:

"Fa temps que penso en aquesta possibilitat, perquè es pot adaptar bé a aquesta posició. Té bon peu, bon desplaçament, guanya duels..."

I també ha avançat que es podria veure més Pablo Torre, de qui ha lloat el joc a pilota aturada. "Possiblement, el millor que tenim a la plantilla", ha dit.

Anar al contingut