El Barça guanya el Vissel Kobe (0-2) en l'homenatge a Andrés Iniesta

Kessie i Eric Garcia donen la victòria als blaugranes en l'amistós del Barça al Japó amb dues assistències de Pablo Torre

El Barça ha tancat la temporada amb una victòria menys còmoda del que s'esperava (0-2) contra el Vissel Kobe, en el partit amistós que ha estat una mena d'homenatge encobert a Andrés Iniesta amb l'equip nipó. Kessie i Eric Garcia han marcat els gols del Barça a la primera part després de dues assistències de Pablo TorreIñaki Peña ha aprofitat els minuts disputats i les seves actuacions han evitat que el Vissel escurcés diferències.

A banda del retrobament entre l'entrenador del Barça, Xavi Hernández, amb Andrés Iniesta, el partit ha servit perquè els juvenils Pau Prim, Dani Rodríguez, Unai Hernández, Marc Guiu i Héctor Fort debutessin amb el primer equip. També ha debutat Julián Araujo.

El minut a minut del partit:

• Pablo Torre envia la pilota al pal al minut 2.
  • Kessie avança el Barça després d'una bona assistència de Pablo Torre al minut 16.
  • Eric Garcia, de cap, marca el segon al 19 també a assistència de Pablo Torre.
  • Iniesta, a punt de marcar al 31; el seu xut frega el pal.
  • Iñaki Peña evita que el Vissel Kobe escurci diferències.
  • Jean Patric anima la segona part amb dues bones ocasions per estrenar el marcador del Vissel.
  • Iniesta és substituït per Haruya al minut 80 i rep l'ovació de l'estadi.
  • Felipe evita el gol de Raphinha al minut 90

Iniesta, protagonista

El partit al Japó ha deixat diverses imatges reflex del canvi generacional al Barça. Primer, la petició que Iniesta li ha fet a Gavi abans de començar el partit demanant la samarreta del jove andalús per als seus fills.

També una emotiva conversa entre el manxec i el seu excompany i ara entrenador Xavi abans de començar el partit.

I, un cop substituït al minut 80, aquesta ha estat la complicitat entre els dos.

Aquest ha estat el penúltim partit que jugarà Iniesta amb el Vissel Kobe, un cop va anunciar que deixa el club a l'estiu. El seu últim partit com a professional al Japó serà l'1 de juliol.

En acabar el partit, s'ha fet entrega a Iniesta d'una samarreta firmada per tots els jugadors de mans de Rafael Yuste.