Pito celebra l'1 a 3 al límit del descans
futbol sala

Remuntada i exhibició del Barça a Valdepeñas per reforçar el liderat (2-6)

Els blaugranes han començat perdent, però un final de primera part estratosfèric ha capgirat la situació

• L'iranià Abbasi ha avançat els vinaters al minut 9 enmig d'un ambient molt crispat en què el Barça s'ha carregat molt ràpid amb 5 faltes.
  • Bateria i Pol Pacheco han desaprofitat un parell de dobles penals davant un Dídac que s'ha fet gegant
  • Matheus ha liderat la remuntada en un final de primera part totalment blaugrana. El brasiler ha empatat al minut 18. Adolfo pocs segons després ha aconseguit l'1 a 2 i Pito just al límit del descans ha situat l'1 a 3 a favor.
  • La represa ha arrencat amb dos gols consecutius, un per bàndol, de Sergio Lozano (1-4) i Rafael (2-4).
  • A partir d'aquí domini total i absolut de l'equip de Velasco. Golàs de Catela de falta indirecta (2-5) i diana de Matheus (2-6) per tancar el triomf al pavelló Virgen de la Cabeza de Valdepeñas
  • El Barça es manté líder sòlid de la Lliga amb 52 punts després de 21 jornades.

Derrota de l'Industrias

Derrota de l'Industrias Santa Coloma (2-6) davant del Cartagena. Contra un dels aspirants a jugar el playoff per al títol, els colomencs han aguantat fins al descans, amb un bon gol d'Ari Santos que igualava el marcador. Però un autogol del mateix jugador, tot just començat el segon temps, ha precipitat el domini visitant.

Una última diana d'Alex Verdejo només ha fet que maquillar el marcador. Setè partit seguit sense victòria de l'Industrias a la lliga.

L'Industrias Santa Coloma no troba la fórmula per trencar la mala ratxa (@fsalagarcia)