Satoransky en una acció del partit contra el València
Satoransky en una acció del partit contra el València (EFE)

Els blaugranes guanyen al València (64-87) i amb 18 triples marquen un nou rècord en play-off

L'Unicaja visitarà dimecres el Palau Blaugrana en el primer partit de les sèries semifinals

• 6 triples, 60%: El Barça encerta i circula bé la pilota contra defensa individual i zonal en els primers 10 minuts.
  • 13-26 en el primer quart: Els blaugranes agafen la iniciativa del partit i ja no la perden.
  • Un Barça molt concentrat, tot i perdre 6 pilotes, arriba al descans 17 amunt (26-43).
  • 6 triples consecutius amb un 7 de 8 en el llençament trenquen el partit en el tercer quart (45-67).
  • Gran circulació de pilota amb 26 assistències contra un València inferior que no ha pogut amb el col.lectiu català.
  • Grans sensacions ha trasmès l'equip de Jasikevicius el qual ha lamentat les 21 pilotes perdudes.