Enzo celebra la victòria al Mundial de Qatar
Enzo celebra la victòria al Mundial de Qatar
Futbol

El mercat d'hivern es tanca amb la bomba d'Enzo Fernández: resum de les últimes hores

Els moviments dels jugadors de més renom han arribat a última hora

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és dimecres 1 de febrer, el que vol dir que s'ha acabat la possibilitat d'incorporar nous fitxatges. Com cada any, s'han viscut hores de bogeria que s'han materialitzat en operacions tan destacades com aquestes:

Enzo Fernández, un fitxatge de 120 milions per al Chelsea

El traspàs més car del mercat ha arribat a l'últim sospir. Finalment, i després de moltes especulacions, s'ha consumat un dels fitxatges més mediàtics. El d'Enzo Fernández per al Chelsea. El club anglès pagarà 120 milions d'euros al Benfica pel campió del món amb l'Argentina, que està passant la revisió mèdica amb l'equip anglès i serà presentat aquest dimecres. 

Fa només mig any que Enzo va arribar a Lisboa, procedent de River Plate a canvi de 14 milions. Sis mesos més tard el seu valor s'ha gairebé multiplicat per nou.

Els blues, amb la incorporació d'Enzo, ja s'han gastat 328 milions d'euros en un mercat d'hivern de rècord.

El PSG pot haver fet tard amb Ziyech

Semblava que el PSG havia tancat el fitxatge d'una de les gran sensacions de l'últim Mundial, Hakim Ziyech. El migcampista marroquí havia d'arribar cedit del Chelsea fins al juny, sense opció de compra, però la documentació del marroquí podria no haver arribat a temps.


Doherty arriba al Metropolitano

Matt Doherty serà el nou carriler que esperava el Cholo Simeone. L'irlandès arriba cedit i tapa el forat deixat a la defensa per la marxa de Felipe al Nottingham Forest. 


Boufal torna allà on li va canviar la vida

L'Al-Rayyan de Qatar ha fitxat un dels marroquins que més va destacar al Mundial del país àrab, el jugador ofensiu Sofiane Boufal. L'operació deixa 6 milions a les arques de l'Angers, cuer de França que fa pocs dies també va vendre el company de selecció de Boufal, el migcampista creatiu Ounahi, nou referent de l'OM. Signa fins el 2026.


Thorgan Hazard, al PSV

Hazard ja té nou equip. El germà del jugador del Reial Madrid abandona el Borussia Dortmund en busca de minuts.

El jugador belga de 29 anys jugarà al PSV, tercer classificat a la lliga i viu a l'Europa League, el que resta de temporada. El club d'Eindhoven i l'equip alemany han arribat a un acord en forma de cessió.


Punt final al serial Pedro Porro

Després de molts dies d'anades i vingudes constants entre el Tottenham i l'Sporting de Lisboa, el club anglès ha aconseguit el fitxatge de Pedro Porro. Els "spurs" pagaran 45 milions d'euros pel traspàs, i el jugador signarà contracte fins al juny del 2028.

Al mateix temps que es tancava aquest traspàs, l'equip portuguès ja ha fitxat el seu relleu: l'exblaugrana Héctor Bellerín.


Keylor Navas, a la Premier League; Felipe l'acompanya

Keylor Navas és nou jugador del Nottingham Forest. El porter, que va arribar al PSG el 2019 després del seu pas pel Reial Madrid, marxa cedit al club anglès fins a final de temporada.

El costa-riqueny havia perdut el protagonisme a l'equip francès, on Donnarumma s'ha convertit en titular indiscutible, i ha decidit marxar a la cerca d'un major protagonisme. Sergio Rico, el fins ara tercer porter, passarà a ocupar el lloc del costa-riqueny.

Amb aquest moviment, el PSG supera la quota de cessions segons el que estableixen la FIFA. La normativa estipula que els equips només poden cedir vuit jugadors, i Keylor serà el novè. Així doncs, l'equip francès haurà de trencar-ne alguna si no vol ser sancionat.

A Navas l'acompanyarà a l'aventura britànica el fins ara central de l'Atlètic de Madrid, el brasiler Felipe:


Loren, nou davanter per a Garcia Pimienta

El bètic Loren Morón torna a emprendre una nova cessió. En aquest cas, l'experico reforça la punta d'atac del líder de la Segona Divisió, el Las Palmas de Garcia Pimienta. L'entrenador barceloní ja disposa d'una nova arma per intentar el salt a Primera.


Sofyan Amrabat, en rebel·lia

El migcampista marroquí, que aquest dimarts s'ha presentat a la ciutat esportiva però no s'ha entrenat amb l'equip, s'ha quedat fora de la convocatòria de Vincenzo Italiano per al Fiorentina-Torí de Copa d'aquest dimecres, en un nou moviment del jugador per forçar el seu traspàs.

 

Bellerín, a Lisboa

El lateral dret del Barça està a punt d'abandonar el club blaugrana. Héctor Bellerín ja no ha participat en l'entrenament del Barça, ha recollit la roba de la seva taquilla i ja ha signat el contracte amb l'equip de Lisboa. L'Sporting pagarà un traspàs (al voltant d'un milió d'euros) per quedar-se el jugador.

 

 

El United, a punt de fitxar Sabitzer

El proper rival del Barça als setzens de final de l'Europa League segueix reforçant la plantilla. Després de les arribades de Jack Butland i del davanter Wout Weghorst, el Manchester United té molt a prop la incorporació de Marcel Sabitzer.

 

 

Tal com ha explicat Fabrizio Romano, els red devils i el Bayern de Munic estan ultimant els detalls de la cessió del migcampista al club anglès fins a final de temporada.


Es trenca el fitxatge d'Isco per l'Union Berlín

El malagueny ja era a Berlín, però segons informen diversos mitjans a última hora s'ha trencat la seva possible incorporació a l'Union de la Bundesliga.

Així ho ha comunicat l'agència de representació del jugador al diari Bild per desavinences amb les condicions econòmiques.


L'Atlètic de Madrid, a punt de tancar un reforç per al lateral dret

Segons informa Fabrizio Romano, l'Atlètic de Madrid està a punt d'incorporar a Matt Doherty, lateral dret de 31 anys del Tottenham. La incorporació serà en qualitat de cessió sense opció de compra i ja estan tots els documents a punt per firmar l'acord.

L'irlandès sortirà de l'equip anglès quan aquest faci oficial la possible incorporació de Pedro Porro.

 

 

Anthony Elanga s'afegeix a la llista de noms del Barça

Segons informa ESPN, hi ha hagut contactes entre el Manchester United i el Barça per la incorporació de l'extrem dret Anthony Elanga. Aquest arribaria en format de cessió, una operació que encaixaria en les opcions que té el Barça per a aquest mercat d'hivern.

El jugador, de 20 anys, surt del planter del Manchester United, on va arribar el 2017 procedent del Malmoe. Elanga no ha tingut gaire presència a les alineacions de Ten Hag. Compleix la seva tercera temporada al primer equip sent el substitut de Rashford.


Jorginho, a l'Arsenal

L'Arsenal incorporarà Jorginho, del Chelsea, per uns 12 milions d'euros. A falta de l'examen mèdic, firmarà un contracte de 18 mesos amb opció a un any més.

 

Els "gunners" han agafat l'opció de Jorginho després que el Brighton refusés dues ofertes per Moisés Caicedo.


Denis Suárez, perico

L'Espanyol ha confirmat la cessió de Denis Suárez, que va arribar diumenge a la nit a Barcelona, traspassat pel Celta. Suárez, que serà presentat aquest dimecres al migdia, jugarà fins a final de temporada.

El club ha anunciat l'acord amb una piulada en què ell mateix es presenta i explica les seves intencions:

"Vinc a donar-ho tot!"

 

Anar al contingut