Handbol

Kiel-Barça, semifinal de la Lliga de Campions d'Handbol

Els blaugranes s'enfrontaran al rival més difícil sobre el paper el cap de setmana del 18 i el 19 de juny a Colònia i per Esport3

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El Barça no ha tingut sort en el sorteig de la final a 4 de la Lliga de Campions d'handbol ja que s'haurà d'enfrontar al Kiel, en principi el rival més complicat, ja que jugarà a casa, a Colònia. El Barça, però, cal recordar-ho, és el campió vigent. El Kiel té 4 títols i el Barça 10. Els Kiel-Barça s'ha convertit en un clàssic contemporani de l'handbol europeu.

La segona semifinal la jugaran el Vezprém hongarès i el Kielce polonès. El Vezprém mai no ha estat campió -ha perdut 4 finals- i el Kielce ha estat campió un cop. Tots els partits els oferirà Esport3 i i per les diferents plataformes digitals de TV3.

 

Pantalla gegant a Sant Joan Despí

Les 19.250 localitats del Lanxess-Arena ja estan pràcticament esgotades i es preveu una nombrosa presència de seguidors blaugrana.

Només consumar-se la classificació del Barça per la Final 4, els seguidors catalans s'han començat a organitzar per seguir aquesta gran cita continental.

Per exemple, l'Handbol Sant Joan Despí, amb la col·laboració del FC Barcelona, instal·larà una pantalla gegant al Pavelló Salvador Gimeno de la localitat perquè els seguidors "paparra" de Sant Joan Despí i els culers segueixin les transmissions d'handbol d'Esport3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut