Barça i Llevant Les Planes, campió de Primera i nou equip de la categoria
FUTBOL

El calendari de la Primera Divisió femenina canvia i el derbi català obrirà la Lliga

Un doble error ha deixat sense efecte el sorteig. El Llevant Les Planes-Barça és un dels plats forts de la jornada inaugural

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha hagut d'anul·lar el sorteig del calendari de la Primera Divisió Femenina per un clar defecte de forma. L'ens federatiu, que ha guanyat el contenciós per organitzar la competició per davant de la LPFF, ha donat inicialment com a bo un número erroni que determinava el calendari

L'origen de l'error és dels bàsics en el món dels sortejos: les paperetes amb les xifres del 6 i el 9 s'assemblaven massa i això ha fet que el número final de combinació calendari fos el 46495 en lloc del 49465, que és el que s'hauria d'haver implementat. 

 

Les paperetes que portaven a confusió i que han fet equivocar-se a les encarregades del sorteig

El que ha deparat el sorteig

La Primera Divisió Femenina començarà el cap de setmana del 10 i l'11 de setembre i ho farà amb un duel entre els dos representants catalans de la competició. el Barça, vigent campió, visitarà el Llevant les Planes, que acaba de pujar. Cal recordar que l'equip de Sant Joan Despí jugarà de moment a l'estadi de La Bòbila de Gavà, ja que el seu camp no compleix els requisits sol·licitats per la Federació.

 

 

 

El duel entre Barça i Reial Madrid començarà primer a la capital espanyola: es disputarà el 6 de novembre, en partit corresponent a la vuitena jornada. La tornada es jugarà a l'estadi Johan Cruyff el 26 de març i farà part de la 23a jornada.  

 

Pel que fa a la jornada final, que té com a data de referència el 21 de maig, els dos equips catalans tancaran el campionat lluny de casa: el Barça al camp del Madrid CFF, i el Llevant Les Planes, a casa de l'Sporting de Huelva.

 Es pot consultar el calendari complet des d'aquest enllaç

Anar al contingut