Mundial 2022

Anglaterra guanya amb comoditat i jugarà els quarts contra França (3-0)

Anglaterra s'acaba relaxant contra el Senegal en un partit en què Foden, amb participació en els tres gols, (Henderson, Kane, Saka) es reivindica

• Ismaila Sarr ha tingut la primera ocasió per als senegalesos al minut 23, però la seva rematada ha marxat per sobre de la porteria defensada per Pickford. La jugada ha estat precedida d'una pilota rebotada al braç de John Stones, però el VAR ha interpretat involuntarietat del jugador anglès.
  • Boulaye Dia ha gaudit de la millor ocasió del partit pel Senegal al minut 31, però el seu xut ha estat rebutjat per Pickford.
  • Jordan Henderson avança l'equip anglès al minut 39 després d'una bona centrada de Bellingham, i Kane ha fet el segon en el temps de descompte de la primera part.
  • Foden s'exhibeix i habilita Saka en el 3 a 0. Tot i els canvis, el Senegal no ha aixecat el cap.