L'Espanyol torna a Primera Divisió (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol és equip de Primera Divisió

Un empat contra el Saragossa a La Romareda permet l'Espanyol tornar a la màxima categoria del futbol només un any després del descens

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol és de Primera. Només un any després de perdre la categoria, el conjunt blanc-i-blau torna a la Lliga Santander. I ho fa per la via ràpida, quan encara falten quatre jornades per acabar la competició. Els de Vicente Moreno han tingut prou amb un empat a La Romareda per aconseguir el premi de l'ascens.

L'empat s'ha pogut trencar a la primera part amb una rematada defectuosa de Narváez als set minuts i una altra de Puado als dotze, que han donat peu, un minut després, a l'ocasió més clara de la primera part. Un xut des de gairebé la mitja lluna d'Adrián ha obligat a intervenir Diego López. Darder, al 26, ha traçat una jugada vertical de les que ell acostuma a fer, però el seu xut ha acabat fora.

Embarba, amb un llançament de falta llunyà, ha buscat la porteria de Cristian Álvarez i Adrián, amb un xut centrat, ha obligat a Diego refusar la pilota a córner. Altre cop de falta, aquesta més propera, al lateral de l'àrea, Embarba ha obligat a Cristian Álvarez fer una aturada de mèrit per evitar el gol. L'efecte de rosca del xut del madrileny l'ha tret el porter amb una bona estirada.

Darder conduint la pilota (RCDE / Carlos Mira)

Segona part a La Romareda

A la represa, el partit ha començat amb domini blanc-i-blau i Embarba ha pogut inaugurar el marcador al minut 57. El seu llançament, però l'ha desviat el porter local. Cristian Álvarez ha tornat a ser protagonista deu minuts més tard. Javi Puado ha fet un control increïble i ha marxat de la seva marca, però no ha pogut superar l'exporter blanc-i-blau.

El partit, llavors, ha entrat en un punt en què cap dels dos equips ha estat capaç de crear perill al rival. L'Espanyol, coneixedor que el resultat li era favorable, ha estat conservador davant un Saragossa que no ha pogut trencar la igualtat al marcador. L'empat a zero ha donat a l'Espanyol el punt necessari per tornar a la màxima categoria del futbol espanyol.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut