Barça

Koeman: "En la sanció de dos partits hi ha un motiu personal"

El tècnic blaugrana ha parlat de la "final" de demà al Camp Nou, de la temporada vinent, de la situació d'Ansu Fati...

Redacció Esport3Actualitzat

Partit decisiu entre el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. Els blaugranes i els "colchoneros" només estan separats per dos punts al capdavant de la classificació quan només falten quatre partits per acabar la Lliga. Una victòria del Barça situaria els de Koeman líders de la competició, i només dependria d'una punxada del Reial Madrid per acabar la jornada primer de la classificació.

Koeman s'ha mostrat contundent sobre la seva sanció de dos partits, encara pendent de recurs al TAD i, per tant, no sap encara si podrà asseure's o no a la banqueta del Camp Nou.

"Dir 'vaya personaje' no és cap insult. No és un motiu per sancionar una persona amb dos partits. Per tant, sí, hi ha alguna cosa més en aquesta sanció; hi ha algun motiu personal."

Sobre la transcendència del partit de demà, el tècnic blaugrana no creu que sigui el que marqui el desenllaç definitiu del campionat.

"No crec que el resultat de demà sigui decisiu, perquè encara ens quedaran tres partits. Important, sí, perquè queden poques jornades, però decisiu, no."

A part del partit contra l'Atlètic, Koeman ha volgut parlar de la planificació per a la pròxima temporada, i ha estat clar:

"El millor per a nosaltres és que es quedi Leo, perquè significa seguir amb el millor del món. Si Messi segueix, és més fàcil planificar la pretemporada... de fitxatges, de com millorar la plantilla, és el més normal."

Situació d'Ansu Fati

El jove jugador blaugrana ha tornat a ser operat aquesta setmana a Portugal. Ansu Fati es perdrà el que falta de temporada, una situació que Koeman ha lamentat, tot i que no ha volgut entrar en detalls de com s'ha portat la lesió del jugador.

"El pobre noi porta molt temps i crec que hi ha coses que no han anat bé... No vull entrar-hi, però els 5 o 6 mesos que porta és molt temps."

 

La convocatòria del Barça per rebre l'Atlètic de Madrid

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut