BARÇA

La contundent resposta d'Alèxia Putellas sobre la seva titularitat a la final de la Champions

La capitana del Barça passa la pilota al seu entrenador, Jonatan Giráldez, que confirma que la disponibilitat d'Alèxia és completa

Actualitzat

Alèxia Putellas serà titular? Quants minuts jugarà? Aquesta és la pregunta del milió de la final de la Champions femenina d'aquest dissabte al PSV Stadium d'Eindhoven. Alexia Putellas ha estat contundent:

"Jo em trobo al cent per cent. Quants minuts ha de disputar una jugadora ho ha de decidir l'entrenador."

L'entrenador Jonatan Giráldez ha confirmat les paraules de la capitana i ha anat més enllà:

"L'Alèxia està per jugar tots els minuts. La seva disponibilitat és completa. L'Alèxia està al cent per cent, igual que totes les altres jugadores, i està preparada per jugar 1, 30, 90 o 120 minuts. L'Alèxia de davantera referència? És una opció, ho porto pensant des de fa molt de temps. L'altre dia ja la vam provar en aquesta posició. L'11 de la final el tinc clar. Hi ha un entrenament pel mig, esperem que no passi res, però el tinc clar."

La notícia de l'entrenament del migdia ha estat l'absència de la davantera nigeriana Asisat Oshoala, que s'ha quedat al gimnàs fent treball específic. És dubte tot i que forma part de la llista en què van entrar totes les jugadores del primer equip, a més de Maria Pérez i Vicky López, del filial.

La previsió és que hi hagi uns vuit mil aficionats culers a la final d'Eindhoven. Molts d'ells ja hi són de camí amb els autocars, que han sortit de Barcelona aquest divendres al matí. El més destacat de la sortida ha estat la bufanda "antimadridista" del tiet d'Alèxia Putellas, un talismà més a Eindhoven. Uns 470 sortiran en avió el mateix dissabte per arribar just a temps d'una final que arrencarà a les 16 hores. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut