Xavi, optimista abans d'enfrontar-se al Bayern (EFE)
Champions

Xavi, abans de la final a Munic: "No ho veig tan miracle"

L'entrenador del Barça ha admès que el duel contra el Bayern serà "d'una dificultat extrema", però assegura que els seus jugadors plantaran cara. "Ho donarem tot", ha refermat el de Terrassa

És una final i Xavi no se n'amaga. Però també li vol treure ferro. L'entrenador del Barça dona per fet que el seu equip plantarà cara al totpoderós Bayern.

"Intentarem competir amb les nostres armes. Només ens val la victòria. No ho veig tan miracle. Podem guanyar contra qualsevol rival. Afrontem el partit amb il·lusió i moltes ganes. Tenim un dels pitjors rivals que podríem tenir. És un dels millors equips del món i juguem al seu camp. És d'una dificultat extrema. Però depenem de nosaltres i ho donarem tot."

Jordi Alba va acabar el partit de Lliga contra el Betis amb molèsties i no està garantida la seva titularitat a l'Allianz Arena. Així ho ha desvelat el mateix Xavi.

"Sembla que està bé. Ara s'entrenarà. Dependrà de les seves sensacions, però demà és una final. És un jugador amb molt compromís. Ell vol jugar."

També s'ha referit a la figura de Dembélé. Des de la seva reaparició, encara no ha estat titular. Podria arribar-li l'oportunitat contra el Bayern.

"És un jugador importantíssim per a nosaltres. Ens ha ajudat sempre que ha entrat. Ha d'estar motivat i jo el veig feliç. Necessitem de Dembélé i de molts més."

No és cap secret que, al Bayern, hi ha un davanter en un gran estat de forma. És el "pitxitxi" de la Champions i de la Bundesliga, i serà una obsessió per als defensors blaugranes.

"Lewandowski no només fa gols. Fa moltes coses bé: descarrega, es mou bé... És top en la seva posició. És un treball defensiu dels centrals, els laterals... L'hem de treure de l'àrea el màxim possible."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut