Barça

Xavi: "Si Dembélé no renova haurem de buscar una solució"

El tècnic blaugrana afirma que el club buscarà una sortida immediata del davanter francès si no allarga el contracte amb el Barça

Actualitzat

El culebrot Dembélé arriba als capítols finals. El Barça ja no vol deixar passar més temps sense que el davanter francès aclareixi el seu futur i, per boca de Xavi, ha deixat clara la postura institucional:

"Estem en un moment complex. El club ha pres la decisió que si no renova, s'haurà de buscar una solució. Estem negociant amb Dembélé i el seu representant des de fa 5 mesos. no podem esperar més. Ell diu que es vol quedar però no firma. No contemplem deixar-lo a la grada. O renova o li buscarem una sortida".   

 

El cas Dembélé ha deixat en un segon pla altres aspectes de l'actualitat blaugrana, començant pel partit que ha de jugar el Barça aquest dijous al camp de l'Athletic. Xavi, que s'ha desfet en elogis cap al club basc, no ha donat massa pistes sobre qui jugarà a San Mamés: 

"Cada partit és diferent i haurem de fer rotacions. Ara tenim molts migcampistes, de molt nivell, i això és un luxe per a mí. No només ens fixem en el rendiment de l'últim partit per decidir qui juga (...) Pedri està al 100%, millor que Ansu, perquè ha estat menys temps aturat (...) A Ferran Torres potser li va faltar ritme de competició l'altre dia però aquesta setmana ha sigut molt positiva i demà serà important"

 

 

Respecte a les crítiques que ha rebut darrerament Sergio Busquets, el tècnic blaugrana no hi ha donat massa importància: 

"Quan no hi ha resultats hi ha crítiques. Per a mí Sergio és imprescindible. Va cometre una errada i ell ho sap És un jugador inqüestionable i una peça importantíssima en el joc de l'equip"

La roda de premsa íntegra aquí:

 

 

Xavi ha parlat del futur s'un altre jugador, Ronald Araujo, que acaba contracte al juny del 2023 i recentment ha aparegut en rumors que el situen a d'altres clubs: 

"És prioritari renovar-lo. És un defensa extraordinari, molt important per a nosaltres. És important arribar a un acord perquè és un jugador necessari per al present i per al futur"

 

 

ARXIVAT A:
Xavi HernándezDembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut