BARÇA

Koeman: "Piqué està en disposició de jugar la final, sí"

L'entrenador del FC Barcelona ha comparegut davant els mitjans abans de la final de la Copa del Rei entre l'Athletic i el Barça

redactor Esport3Actualitzat

La Cartuja serà l'escenari de la final de la Copa del Rei entre dos clàssics, l'Athletic i el Barça. A la roda de premsa prèvia al partit, Ronald Koeman ha destacat la importància del joc sense pilota, que, segons l'entrenador, no va funcionar contra el Reial Madrid. El neerlandès també ha lloat el rival de demà, al qual s'han enfrontat tres vegades aquesta temporada.

"L'Athletic és un equip molt competitiu, serà la quarta vegada que jugarem contra ells i sempre hi ha hagut resultats molt igualats. Serà molt important replegar-nos bé una vegada perdem la pilota."

"Quan jugues tres vegades contra el mateix equip al final no hi ha gaire secrets. Sabem que tenen morta fortalesa i coneixem que és un equip molt lluitador."

La situació de Gerard Piqué

"Piqué va estar convocat la setmana passada però era molt just perquè jugués. Ara està molt millor, ha entrenat tota la setmana i té possibilitats de jugar demà."

Importància de guanyar la Copa del Rei

"Poder guanyar un títol important aquesta temporada és quelcom maco. Cal recordar la situació de l'equip i el que hem millorat durant la temporada. Mai penso en el meu futur en base a un partit. El més important és preparar bé l'equip i afrontar la final amb la màxima energia."

Futur de Ronald Koeman

"Laporta m'ha mostrat la seva confiança i no cal que la faci publica. Soc el primer que sap on estic, un club gran on s'han de guanyar títols, tot i els canvis que hem patit i la situació econòmica que té el club."

Consell als jugadors joves

"Analitzant el nostre equip hi ha jugadors que han jugat i han guanyat moltes finals. Aquests jugadors han de ser una ajuda pels més joves, que segurament hauran tret una gran experiència de la final de la Supercopa. Per poder tenir aquesta experiència has de disputar finals i perdre'n algunes."

Motivació de Leo Messi

"No el veig més motivat perquè el Leo és un guanyador i sempre dona el millor. En cada entrenament intenta superar-se i millorar. És un guanyador."

Intensitat contra l'Athletic

"Crec que no fa falta motivar els jugadors perquè tenen molta experiència en jugar finals i saben perfectament què han de fer. Hem de posar molta energia perquè és el que ens ha fallat en els darrers dos partits de lliga. Hi ha hagut molts partits, però això no és excusa per demà."

 

 

ARXIVAT A:
KoemanGerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut