Primera Divisió

El Madrid empata contra el Sevilla en el darrer sospir en un partit polèmic (2-2)

Un gol de Hazard al temps afegit permet als de Zinedine Zidane sumar un punt important de cara a la lluita pel títol de Lliga

El Reial Madrid ha deixat escapar una gran oportunitat per situar-se líder, després d'empatar a 2 contra el Sevilla. A falta de tres partits, ja no depenen d'ells mateixos sinó que punxi l'Atlètic de Madrid.

No ha començat gens còmode l'equip de Zinedine Zidane en els primers minuts del partit jugat al Di Stéfano. Els de Lopetegui han entrat millor en el partit i portant la iniciativa. El Reial Madrid s'ha pogut avançar en el minut 11, però el gol de cap de Benzema l'ha anul·lat el VAR. Una badada defensiva dels blancs els ha costat el gol de Fernando en una jugada d'estratègia. A partir d'aquí el conjunt de Zidane ha reaccionat bé i ha buscat l'empat, però s'ha trobat amb un Sevilla molt seriós en la faceta defensiva.

En la segona meitat el Reial Madrid ha portat el pes del joc, conscient que necessitava la victòria per acabar la jornada com a líder. En el minut 66, una bona assistència de Kroos l'ha culminat en gol Marcos Asensio. Era l'1 a 1.

Rakitic, transformant el gol des dels onze metres (Reuters)

A partir d'aquí els madridistes s'han llençat a l'atac, però el partit ha embogit en el minut 74. El VAR ha donat un penal al Sevilla per clares mans de Militao, que inicialment havien passat desapercebudes, en una jugada que en la continuïtat ha acabat amb un penal del porter Bono sobre Benzema. Rakitic ha transformat la pena màxima i ha fet el 2 a 1.

Però el Madrid no havia dit l'última paraula. En els temps d'afegit, Hazard, de rebot, ha fet l'empat a 2 definitiu desviant un xut de Toni Kroos.