Benzema es lamenta; Lewandowski riu
Benzema es lamenta; Lewandowski riu
Futbol

El Barça torna a ser líder 28 mesos després per l'empat inesperat del Madrid

L'última vegada que els culers van acabar una jornada al capdamunt de la taula era l'estiu de la pandèmia i Setién seia a la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

L'última vegada que el Barça va acabar una jornada líder de la Lliga era l'estiu del 2020, el de la pandèmia, preludi d'un campionat que acabaria perdent. Entremig han passat 28 mesos, 91 jornades i moltes coses al club blaugrana, incloses unes eleccions que van tornar a atorgar la presidència a Joan Laporta.

Aquest diumenge, més de dos anys després, els culers tornen a veure el seu equip al capdamunt de la taula. D'acord que tan sols és la setena jornada 22-23. però si fem cas de la teoria dels vasos comunicants, la notícia pot tenir efecte en l'estat d'ànim dels dos conjunts.

Amb els mateixos 19 punts que el Reial Madrid, això sí, però amb millor diferència de gols: +18 pels catalans, +11 pels madrilenys. Els dos vaixells insígnia de LaLiga han seguit trajectòries capicua.

Els de Xavi van començar empatant a casa contra el Rayo Vallecano per després encadenar 6 victòries consecutives, mentre que els blancs venien de vèncer en tots els compromisos i han acabat ensopegant quan menys s'ho esperaven. Aquest diumenge, al Bernabéu contra el batallador Osasuna de Jagoba Arrasate.

Kike García celebra el gol de l'empat dels navarresos
Kike García celebra el gol de l'empat dels navarresos (EFE)

Els navarresos han aguantat un empat agònic --Kike García ha igualat després del descans el gol de Vinícius a la primera meitat-- jugant els últims 12 minuts amb 10 homes per l'expulsió de David Garcia. El capità dels de Pamplona s'ha equivocat fent un penal matusser a Benzema, però el francès ha estavellat la pilota al travesser.

Resum del Reial Madrid-Osasuna (1-1)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut