EN DIRECTE | Reial Madrid-Espanyol, partit de la Lliga (EFE)
Futbol

L'Espanyol fa curt al Bernabéu tot i les precaucions defensives (3-1)

Els de Diego Martínez desaprofiten un golàs inicial de Joselu i es veuen remuntats amb les dianes de Vinicius, Militao i Asensio

  • Els catalans acumularan 28 anys sense guanyar al Bernabéu i seguiran a dos punts sobre el descens en el millor dels casos. Els blancs es posen a sis punts del Barça a l'espera de la visita del Barça a San Mamés (diumenge, 21.00).
  • Molt bona arrancada dels de Diego Martínez, amb ocasions de Braithwaite i Vini Souza... i un golàs al minut 8: desplaçament llarg de Sergi Gómez, Rubén Sánchez es desfà de Camavinga amb un control orientat i centrada de luxe per a Joselu, que ha rebentat l'escaire de Courtois. Dotzè gol per al davanter blanc-i-blau.
  • El Reial Madrid ha capgirat el marcador amb un gran gol de xut creuat de Vinicius (minut 22) i una rematada de Militao abans del descans, aprofitant la falta d'atenció defensiva dels periquitos. Asensio ha rematat la feina en l'afegit després d'una bona cavalcada de Nacho.
  • L'Espanyol ha fet curt al segon temps i ha pagat l'excés de càlcul de Diego Martínez: no ha generat cap mena de perill, tot i les entrades en l'últim quart d'hora de Denis, Puado i Nico Melamed. Per al Madrid, Rodrygo ha xutat una falta al travesser en el minut 74.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut