Copa del Rei

El Madrid consuma la remuntada i obté el bitllet per a les semifinals (3-1)

El Reial Madrid ha capgirat el partit i es classifica per a les semifinals de la Copa del Rei juntament amb el Barça, l'Osasuna i l'Athletic Club

• El Reial Madrid s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei.
  • Álvaro Morata inaugura el marcador al minut 19.
  • Militão l'ha tinguda a la mitja hora de joc. Una falta que ha servit Kroos, molt pròxima a la porteria, l'han pogut rematar diversos jugadors blancs, però la pilota ha acabat al cap de Militão, que no se l'esperava, i la pilota ha anat fora.
  • Una altra ocasió clara de l'Atlètic. Immediatament després de l'oportunitat de l'equip d'Ancelotti, Lemar ha disposat d'una pilota d'or, però el xut ha sortit desviat a l'esquerra de Courtois.
  • Mendy, lesionat abans del descans. La defensa blanca ha perdut Mendy, amb problemes d'isquiotibials, i l'ha substituït Dani Ceballos. Ancelotti ha recol·locat Camavinga al lateral.
  • El Madrid s'espavila i ho paga Morata. Els blancs han començat la segona part molt decidits, i aquesta intensitat l'ha pagat Morata, que ha rebut un cop de genoll al bessó de Militão que l'ha tingut un parell de minuts a terra sense que es parés el joc.
  • Gran oportunitat perduda dels davanters del Reial Madrid. Al minut 54, una passada de taló de Valverde no ha pogut ser rematada ni per Vinícius ni per Benzemà, que eren allà mateix. Dos minuts més tard Valverde ha enviat un xut per sobre de la porteria d'Oblak.
  • Una falta enverinada. Antoine Griezmann ha tret una falta amb tal força que Courtois l'ha haguda de desviar amb les dues mans. Poc després ha estat Witsel, amb una xilena, qui no l'ha enviat dins per molt poc.
  • Memphis Depay en acció. Simeone ha fet un parell de canvis, al minut 74, i ha fet entrar Carrasco i l'exblaugrana Depay per mantenir el marcador i poder augmentar-lo.

L'empenta i la insistència del Reial Madrid els ha conduït fins a l'empat (EFE)
  • Rodrygo empata. Rodrygo ha driblat absolutament tots els jugadors atlètics que s'ha anat trobant fins a sorprendre Oblak. Al minut 79, empat a un al marcador.
  • El partit se'n va a la pròrroga i l'Atlètic perd un jugador. Al minut 99 l'Atlètic de Madrid s'ha quedat amb deu jugadors després que Savic ha vist la segona targeta groga.
  • El Reial Madrid marca el segon. Al minut 104, Benzemà per fi ha vist porteria. Una centrada de Marco Asensio no l'ha arribat a rematar Vinícius, però sí Benzemà, que ha sorprès Oblak.
  • Cop definitiu del Reial Madrid. Gairebé a l'últim suspir de la pròrroga, Vinícius ha aconseguit el 3 a 1 definitiu. Una pilota perduda de Pablo Barrios l'ha aprofitat Vinícius per plantar-se sol davant d'Oblak.