Futbol internacional

Pochettino explica el canvi que va molestar Messi

Remuntada in extremis del PSG en l'estrena de l'exblaugrana al Parc dels Prínceps. L'argentí ha vist el final del partit des de la banqueta.

Redacció Esport3Actualitzat

El PSG ha acabat guanyant el partit contra l'Olympique de Lió amb un remuntada que ha culminat Icardi en el minut 93. L'equip francès ha estat eficaç, però amb un joc poc fluït. Leo Messi ha marxat amb cara de pocs amics quan ha estat substituït en el minut 75 amb empat a un en el marcador.

Pochettino va explicar en roda de premsa què havia passat:

"Vaig preguntar-li com estava, i em va dir:"Bé, sense cap problema". Ja està, aquesta va ser la seva reacció i la conversa de la banda"

Preguntat de nou sobre el tema va respondre:

"Els entrenadors sempre estem pensant en això i les decisions són aquí. A vegades surten bé, a vegades no. A vegades agraden i a vegades no"

 

Messi, en el moment del canvi
Messi, en el moment del canvi

Els aficionats del PSG tenien el dia marcat en vermell a la seva agenda. I és que era el primer partit en què podien veure de prop el seu nou heroi: Leo Messi. L'argentí ha sortit de titular contra l'Olympique de Lió al Parc dels Prínceps. El 30 ha estat molt participatiu en l'inici del duel i ha estat el millor del trident que ha format amb Neymar i Mbappé. Messi, fins i tot, ha enviat una falta a la creueta.

El primer gol, però, l'ha fet el Lió en l'inici de la segona part, després d'una rematada de Paquetá que no ha pogut aturar Donnarumma, que s'estrenava amb la samarreta parisenca. El París no estava còmode i només ha pogut empatar des del punt de penal. Una pena màxima dubtosa que ha transformat Neymar.

Poc després ha arribat la notícia més destacada del partit. Mauricio Pochettino ha decidit substituir Leo Messi en el minut 75, una decisió que no ha acabat de convèncer l'argentí.

Al final, quan semblava que es repartirien els punts, ni Mbappé, ni Neymar ni Messi: Mauro Icardi ha fet el gol de la victòria amb una gran rematada de cap al minut 93.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut