Checo Pérez, Fernando Alonso i Carlos Sainz, millors temps aquest dissabte a Miami
Checo Pérez, Fernando Alonso i Carlos Sainz, millors temps aquest dissabte a Miami (EFE)
Fórmula 1

Pérez, Alonso i Sainz, el trio capdavanter per al Gran Premi de Miami de F1

El guanyador de l'última cursa, Checo Pérez, sortirà primer i tindrà el pilot asturià trepitjant-li els talons

Redacció Esport3Actualitzat

El pilot mexicà Sergio "Checo" Pérez sortirà el primer aquest diumenge al vespre al Gran Premi de Miami de Fórmula 1, després de fer la pole en la sessió de qualificació.

El segon millor temps ha estat per a Fernando Alonso, amb Aston Martin, i el tercer, per a Carlos Sainz, amb Ferrari. La sessió s'ha acabat un minut i mig abans del final, per culpa d'un accident del company de Sainz, Charles Leclerc, que ha provocat la bandera vermella.

Alonso espera que el seu sigui el segon millor ritme de carrera per les altes temperatures que hi haurà a la pista de Florida. L'asturià esperarà un error del mexicà Checo Pérez.

Alonso continua amb el seu idil·li amb Aston Martin, i després de la sessió de qualificació va insistir que l'equip "l'ha canviat per complet".

Una de les anècdotes de la sessió de qualificació l'han deixat precisament els tres pilots més ràpids. El mexicà, situat entre Sainz i Alonso, pregunta als dos pilots espanyols "si ja són amics altre cop".

Alonso va enfadar-se amb Sainz en l'últim Gran Premi a l'Azerbaidjan per una maniobra arriscada d'aquest últim, en què va "portar-lo contra el mur".

En un Gran Premi celebrat a la terra per excel·lència dels llatins als Estats Units, el trio capdavanter Pérez-Alonso-Sainz està generant moltes expectatives a Miami.

Un circuit construït al voltant del Hard Rock Stadium, seu fa unes setmanes de l'Open de Tenis de Miami i que amb pocs dies s'ha transformat completament.

 

 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut